Moszkva cirkáló

2015 második felében ez a cirkáló vezette a Földközi-tengeren az orosz haditengerészet állandó műveleti erőit és légvédelmi eszközeivel védte a szíriai. Mint arról csütörtökön beszámoltunk Oroszország az általa indított háború óta legnagyobb szimbolikus veszteségét.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Súlyosan megsérült az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva cirkáló.

. 0535 Elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója. 1 day agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

A fő rakétafegyver nem sérült meg. Vágólapra másolva Link másolása. 1 day agoA Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint.

1 day agoA Moszkva csatahajó elsüllyesztése után heves bombázásokkal reagált Oroszország. Reagáltak az érvénytelen szavazásra buzdító civilek a Kúria döntésére. Kövesse hírfolyamunkat az oroszukrán háborúról.

Az orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. 1 hour agoA TASZSZ hírügynökség szerint a Moszkva a Fekete-tengeri flotta zászlóshajója volt. A Moszkva nevet 1996-ban kapta.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a. 1 day agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. 1983-ban helyezték hadrendbe Szlava néven jelenlegi nevét 1996-ban kapta.

A cirkáló többször volt már éles bevetésen. Egyelőre nincs információ pontosan mennyien veszthették életüket. 2 days agoOroszország tagadja hogy elsüllyedt volna a Moszkva cirkáló.

2 days agoA Moszkva cirkáló égéséről ellentmondásosak a hírek. Tegnap este ukrán források már azt állították. Az elsőre a Földközi-tengeren került sor 1983-ban.

Oroszország elismerte hogy találat érte a hajót. Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a. 1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója.

1 day agoMeg nem erősített hírek szerint az ukrán hadsereg kilőtte az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajóját. A Moszkva az orosz Fekete-tengeri Flottájának zászlóshajója és úgy tudni hogy elsüllyedt miután egy robbanás és tűz után rossz időjárási körülmények között visszafordult a kikötőbe. Odessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC.

A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták. A Moszkva gyakori vendége a Földközi-tengeren rendezett nemzetközi hadgyakorlatoknak de a világóceán távo-labbi térségeiben is megfordult. Bosszú a Moszkva cirkáló elsüllyesztéséért.

2 days agoMoszkva cirkáló. 1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. 2 days agoa cirkáló súlyosan megsérült a lőszer felrobbanása miatt és nem a Neptun rakéták következtében ahogy azt Ukrajna állítja.

2 days agoA cirkáló legénységét sajtóértesülések szerint mintegy félezer tengerészt a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel a cirkálót kikötőbe fogják vontatni. 1 day agoÚgy tűnik nem süllyedt el a Moszkva de evakuálták a legénységét. A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását.

Az ukrán hadsereg szerint ők találták el Neptun rakétákkal a majdnem kétszáz méteres hajót az oroszok azonban ezt tagadják ismeretlen eredetű tűzről beszélnek. 1 day agoOroszország elismerte. 19 hours agoKét ukrán várost támadnak keményen az oroszok a Moszkva cirkáló elsüllyedt percről percre a háborúról Zelenszkij szerint hős minden ukrán aki ellenáll.

Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató neve volt de ezt leszerelték. Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására- áll a közleményben írja. Elsüllyedt a rettegett rakétás cirkálója a Moszkva.

22 hours agoA Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven. Neptun cirkálórakétákkal találták el és. Ismét Kijevet lőtték az oroszok.

Miután Oroszország elismerte Abházia függetlenségét a hajó Szuhumiban horgonyzott. Cirkálórakétákkal találták el és. Az orosz védelmi minisztérium csütörtökön közölte hogy a Fekete-tengeri Flotta őrző-védő rakétacirkálója a Moszkva egy tűz okozta lőszerrobbanás.

20 hours agoCsütörtökön elsüllyedt az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva rakétahordozó cirkáló. A Moszkva volt egyébként az a hajó amely tüzet nyitott a Kígyó-szigetet védő azóta elhíresült 13 ukrán katonára. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

Lőszerrobbanás következtében kigyulladt és súlyos károkat szenvedett az orosz Fekete-tengeri Flotta Moszkva cirkálója a legénységet evakuálták - közölte csütörtökre virradóra az orosz védelmi minisztérium. A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt. A hadműveletben részt vevő többi orosz hajóhoz hasonlóan a Moszkva cirkáló feladata Grúzia tengeri blokádja volt fegyveres harcban a hajó nem vett részt.

Egyelőre tagadja az orosz védelmi minisztérium hogy elsüllyedt volna a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója. Tegnap este ukrán források azt állították. Azt egyelőre nem tudni hogy hány áldozata volt a pénteki támadásoknak.

A Moszkva nevű rakétacirkáló nem csupán egy hadihajó hanem parancsnoki központ is ahonnan egy tengernagy irányítja a térség hadműveleteit mondta az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő. Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. A hajó hossza 1865 méter szélessége 208 méter volt.

2 days agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel